Durf te kiezen

 

Cellini Juwelier Roermond

 

Rozan Langenhorst leerde het vak bij gerenommeerde juwelierszaken in Nederland.
22 jaar geleden, in 1995, opende ze Cellini juwelier in de binnenstad van Roermond. Een zaak die on-Nederlands aandoet door de sfeervolle inrichting en prettige, huiselijke ambiance. Sinds haar komst naar Roermond, heeft Rozan naam gemaakt door anders te durven zijn met een uitzonderlijke collectie ringen, armbanden, colliers, oorsieraden en vintage juwelen.

Elk juweel of sieraad uit de Cellini-collectie is door Rozan met zorg geselecteerd. Geen massa maar maatwerk. Nooit voor de hand liggend maar gedurfd. Puur en eerlijk. Bij Cellini staat de uniciteit, kwaliteit en exclusiviteit van het product altijd voorop.

 De perfecte match

 

Rozan Langenhorst, eigenaresse van Cellini, houdt van mensen en van haar vak. Daardoor werd haar juweliershuis een begrip in Roermond en ver daarbuiten. Rozan is gediplomeerd juwelier-taxateur en gepassioneerd door haar professie. Ze luistert en adviseert. Met haar persoonlijke advies weet zij haar clientèle keer op keer te inspireren.

Rozan is een gevoelsmens. Dat moet je ook zijn als juwelier. Bij het kopen van sieraden en juwelen draait het immers vooral om emotie. Want een ring, armband of collier kan van zichzelf nog zo mooi zijn. Als er geen match is met de persoon die het draagt, verdwijnt die schoonheid als sneeuw voor de zon. Rozan Langenhorst laat ook u stralen met een sieraad dat perfect past bij uw persoonlijkheid.

Cellini Juwelier Roermond
Neerstraat 39 – 41
6041 KA Roermond

e info@cellini-juwelier.nl
t 0475-336504

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10.00 – 17.30 uur
Wo Gesloten
Do 10.00 – 17.30 uur
Vr 10.00 – 17.30 uur
Za 10.00 – 17.00 uur
Zo Gesloten