Cellini-collectie: Eenheid in diversiteit

 

Cellini is een juwelier speciaalzaak waar de meest uiteenlopende juwelen een uniek geheel vormen. Géén reguliere massacollectie, elk sieraad –groot of klein- is bijzonder en met zorg geselecteerd. Criteria hierbij zijn stijl, kwaliteit en betaalbare exclusiviteit.

Naast de uitgebreide huiscollectie heeft Cellini ook merken als Nanis –Al Coro – Bigli –Schoeffel- Jarrél- Pesavento in huis.

Het steeds wisselende assortiment maakt een bezoek aan Cellini altijd weer de moeite waard.

Huiscollectie én topmerken bij Cellini

 

Onder de eigen merknaam ‘Cellini’ biedt Rozan Langenhorst een bijzondere verzameling exclusieve sieraden en juwelen aan. Daarnaast voert Cellini diverse internationale topmerken van allure zoals Nanis, Al Coro, Bigli, Schoeffel, Jarrél en Pesavento.

Nanis

Juwelen van het Italiaanse Nanis laten een nauwgezette aandacht voor detail zien. Verrassende combinaties van natuursteen, handmatig gesatineerd goud en diamanten worden samengebracht in op de natuur geïnspireerde ontwerpen en vormen.

Al Coro

Het Italiaanse merk Al Coro van de familie Corolli maakt sinds 1999 exclusieve sieraden. Sieraden van Al Coro staan voor eeuwige elegantie en geluk, en zijn perfect voor het vieren van speciale geluksmomenten.

Bigli

Sinds 1998 delen Laurence Aerens en Thierry Spitaels, de Belgische ontwerpers van Gianfranco Bigli, hun leven en hun inspiratie. Zij bedenken en ontwerpen elk juweel vanuit hun gezamenlijke toewijding aan tijdloos modern design.

Schoeffel

Passie gebaseerd op traditie en dat al sinds 1921. De parelcollecties van het bekende Duitse merk Schoeffel hebben een fascinerende aantrekkingskracht en zijn van een ongekende klasse.

Jarrél

Jarrél is een Nederlands juwelenhuis dat werd opgericht door moeder en dochter. Het merk staat voor betaalbare trendy sieraden in goud, waarbij de focus ligt op oorsieraden. De creolen (oorringen) van Jarrèl zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar fenomeen.

Pesavento

De collectie van het Italiaanse Pesavento is zonder meer uitzinnig te noemen. De zilveren sieraden zijn een prachtige kruising van het vakmanschap van klassieke Italiaanse goudsmeden met eigentijdse stijl en expressiviteit.

Cellini Juwelier Roermond
Neerstraat 39 – 41
6041 KA Roermond

e info@cellini-juwelier.nl
t 0475-336504

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10.00 – 17.30 uur
Wo Gesloten
Do 10.00 – 17.30 uur
Vr 10.00 – 17.30 uur
Za 10.00 – 17.00 uur
Zo Gesloten